go adventure
o društvu     
odprave     
priprave     
tisk     
povezave     
fotogalerija     

stik     
   domov

   natisni

   zemljevid
iskalnik

   kolofon
Tehnični in administrativni pregledi

Oglašamo se dan pred uradnim startom.
Opravili smo vse tehnične in administrativne preglede. Dan je tudi Miranu Stanovniku minil brez zapletov. Vozila so izpravna in pripravljena na dirko.Miran je včeraj obiskal rojake v društvu slovenskih zamejcev v Argentini.
"Presenečen sem bil nad njihovo urejenostjo in organizacijo skupnosti. Vse generacije se družijo skupaj ob nedeljah in praznikih, kot je novo leto.
Tudi navdušenost domačinov nad letošnjim Dakarjem me je presenetila.
Večina prebivalcev Argentine ve za dogodek in ga postavljajo kot največji event po letu 1978, ko so gostili svetovno nogometno prvenstvo."


Jutri, dan pred dirko je na podiumu v Buenos Airesu predstavitev vseh tekmovalcev letošnjega relija Dakar 2009. Pričakujemo veliko število gledalcev in navdušencev.

Novo leto smo praznovali 4 ure za vami, tukaj nimaš pravega občutka.. vroče je in nič praznično. Med ekipo smo si voščili tudi za "evropsko novo leto", nazdravili in nekaj domačega pojedli v italijanski restavraciji.

V hotelu smo skupaj z japonsko ekipo Sugaware.

Nekaj zapletov sva z Brankom imela z prevzemom avtomobila. Od organizatorja smo prejeli slabe informacije, a sva se po večurnem tavanju 120km izven mesta vseeno usedla v Toyoto.
Znana bivša francoska voznica rallijev, ki smo jo spoznali leta 2004 na raliju Dakar, sedaj pa tekmuje s svojo hčerko.Asia Tmin   Asia-Tmin popotniški blog

Mišo Goriup   Mišo Goriup
  Malo drugačna potovanja

Miran Stanovnik   Miran Stanovnik
  puščavski lisjak

El Chott   El Chott
  Sahara Rallye de Tunisie